Kaffa Pub Bucureşti: Spectacol antidepresiv, duminică, 11 septembrie, cu Mirea, Popovici si Nistor

Event in București

Str. Morilor nr. 46,Bucharest

Sunday 11 September 2016, 20:00 till Sunday 11 September 2016, 22:00

Organized by : Kaffa Pub Bucuresti

Cele mai frumoase amintiri sunt legate de locurile pe care le vizitam de-alungul anilor.

Kaffa Pub Bucuresti este locul in care te simti atat de bine, incat te intorci cu drag de fiecare data, alaturi de prieteni sau de familie.

Rsvp  0731 007 582

Bilet 20 lei

Va asteptam sambata, 11 sept., ora 20:00, la un spectacol #antidepresiv alaturi de:

  1. Mirea Paul – semifinalist iUmor, comediant dobrogean, extrem de amuzant si dezorganizat, a inceput sa faca stand up din plictiseala, dar nu e plictisitor. Cel mai slab comediant din tara (cantarind putin peste 40 de kg), cum ii place sa afirme. Paul este imatur, iresponsabil, extrem de galagios, dar surprinzator de amuzant.
  1. Bogdan Nistor – moldovean in slujba comediei, starneste o adevarata furtuna de ras si aplauze prin energia sa, prezenta sa scena, pe care cu siguranta nu o vei uita si prin stilul sau narativ. Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc si prin modul sau de exprimare scenica.
  1. Tiberiu Popovici – este unul din cei mai prolifici comedianti romani, a debutat in 2005 in Cafe Deko, in scurta vreme a ajuns sa prezinte seara de open-mic. A prezentat de 19 ori noaptea devoratorilor de publicitate, fiind head-liner. (sursa: www.wherevent.com)