La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, eveniment caritabil Colectiv! Alătură-te şi tu cauzei!

BerariaH, Bucuresti
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, 32

28-30 octombrie

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociația Colectiv GTG 3010 organizează în perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv.

Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemoreaza cei 64 de tineri care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv si este dedicat, totodata, celor care s-au luptat timp de un an cu traume si cu rani grave.

La Beraria H, in cele trei zile ne vor fi alaturi, printre altii, membrii trupelor: Metrock, Compact, Coma, Anton, Truda, Altar, Awake, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul si calitatile sale de prezentator va fi alaturi de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.

Pretul unui bilet va fi de 50 de lei, iar un abonament pe cele trei zile va costa 100 de lei. Acestea pot fi achizitionate momentan prin Eventbook si Eventim sau direct din Beraria H pe durata evenimentului.

Banii din vanzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta deja existenta.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP. (sursă: www.iabilet.ro)

 

intrebare intrebare intrebare intrebare

View Results

Loading ... Loading ...